Over ons

Accurate Zorg is een middelgrote thuiszorgorganisatie die thuiszorg levert in het gebied rondom de Utrechtse heuvelrug  (van Zeist tot Ede). We hebben een vast aanspreekpunt, zodat patiënten steeds dezelfde contactpersoon hebben. We leveren zorg aan particulieren of cliënten met een Persoonsgebonden Budget (PGB) of geldige CIZ indicatie. Ook leveren wij begeleiding en huishoudelijke diensten op basis van de WMO in de gemeente Zeist-Oost, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Ede.

Uitgebreide ervaring en netwerk

Onze medewerkers hebben langdurige ervaring in de thuiszorg. Daardoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk van zelfstandige zorgverleners waarop wij een beroep kunnen doen.

Henriëtte Morselt

Accurate Zorg is door Henriëtte Morselt opgericht; gediplomeerd wijkverpleegkundige met langdurige praktijkervaring in de gezondheidszorg en afgestudeerd in de Verplegingswetenschappen.

“Belangrijk element voor mij is dat iemand wordt voorzien van de juiste hulp. Niet alleen qua kennis en ervaring maar vooral ook de persoonlijke ‘klik’ die er nodig is. Vertrouwen is immers een voorwaarde en de basis van een goede samenwerking!”

Dankzij het PGB kunt u zelf uw hulp kiezen.

“Ik vind het belangrijk dat mensen zolang mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen houden. Het is al moeilijk genoeg om met een beperking of ziekte te moeten leven en afhankelijk te zijn van hulp. Het is fijn dat mensen met een PGB in elk geval nog zelf zeggenschap hebben over hun zorg.”

Wat betekent dit nu eigenlijk voor u:

√  uw eigen team

Accurate Zorg zet gekwalificeerde zorgverleners in op een wijze die bij uw wensen past. Om optimaal tegemoet te komen aan uw vraag naar zorg en ondersteuning, is het van belang dat uw zorgteam bestaat uit zo min mogelijk verschillende zorgverleners. Zij zijn dan goed op de hoogte van uw situatie en er gaat geen kostbare tijd verloren met overleg tussen steeds weer nieuwe zorgverleners. Alles is gericht op het scheppen van de juiste omstandigheden, zodat u alle beschikbare ruimte en energie heeft om te doen of laten wat u wilt.

√  duidelijkheid en snelheid

Door telefonisch contact met ons op te nemen wordt u zo spoedig mogelijk te woord gestaan. U krijgt snel een antwoord of uw zorgvraag op korte termijn door ons is in te vullen. Dit verschaft meteen duidelijkheid. Door deze aanpak kunnen wij binnen een paar dagen met de zorgverlening starten, vaak lukt dat zelfs binnen enkele uren. Ons algemeen nummer is 0610458821

Om te kijken welke zorg voor u op dat moment bij u past, komen we graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.